Skip to content

Frågor & svar

Vad ingår i priset?
Komplett klättersele, hjälm och instruktionsgenomgång

Vad skall man ha på sig när man klättrar?
Kläder efter väder. Bekväma, oömma kläder och skor med täckta tår.

Måste man ha med sig kol?
Nej, Ved finns och vi hjälps åt att hålla eldstaden igång. Vi tar av selar när vi är i närheten av elden. Vill man, som vill kallar det, stadsgrilla med kol och tändvätska får man ta med det.

Finns det toaletter?                                                                      Ja, det finns toalett i parken.

Finns parkering?
Ja, och den är gratis.

Är hundar välkomna?
Självklart, kopplade, så hönsen och katterna slipper bli jagade. Hussar och Mattar använder bajspåsar flitigt och slänger dom på rätt ställe. Inte tillåtet att vända på mosstuvorna för att dölja bajskorvar.

Är rökning tillåtet?
Nej, hela parken har rökförbud. Och det är förbjudet att röka med säkerhetsutrustning på. Det finns en asfalterad väg utanför parkeringen så för den som är riktigt sugen och noggrann med att se till att det absolut inte finns något som kan antända efter rökning kan röka där.

Hur går klättringen till?                                                        Först prövar man ut och sätter på sig säkerhetsutrustningen. Sen visar vi hur utrustningen fungerar och du som skall klättra får gå igenom testbanan och visa att du förstått hur det fungerar. Sen efter klartecken från instruktör får du klättra på banorna efter egen förmåga och styrka tills parktiden 3 timmar är slut. Om orken är slut innan tiden går det givetvis att avsluta.

Hur betalar man inne i parken?
Inne i parken betalar man med Swish.